Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Hello, Szilvi vagyok!

Slimfluencer

 Vallom, hogy Emberekkel foglalkozni felelősség.Ami ma még elég, az holnap már kevés, holnapután pedig már elégtelen. "Minden egyes nap igyekszem legjobb tudásom szerint segìteni Mindannyiótokat az életmódváltás útján.Jó érzés. 

 Hozzátenni Mások életéhez. Valamit.Amitől Ő több lesz, jobb lesz. Korábban féltem segìtséget kérni. Igen. Én féltem. Azt hittem mindent meg tudok oldani EGYEDÜL. Aztán rájöttem, hogy segìtséget kérni nem gyengeség. Épphogy ERŐ! Ember vagyok. Telis tele érzelmekkel. Pont mint TI. Én a SZÍVemet és eddigi ÉLETem során megszerzett összes tapasztalatomat tettem az MBMC - be. 

Hogyan tudok Én, és valamennyi Mentor Társam segíteni Nektek? Személyes mentorálással, őszinte, bizalmas emberi kapcsolatokon keresztül, francia prémium kategòriás termékekkel, a Happy New Body Method mòdszerével BÁRKI elérheti az  EGÉSZSÉGET, ÀLOMALAKOT ÉS VÁLTHAT ÉLETMÓDOT!

 " A világban mindenkire rá van bìzva valami.Valami nagyon fontos (....), csak szeretet és tiszta szìv kell hozzá. "( Lázár Ervin - Az élet titka - részlet )Az Életem része minden Vendégem, pont mint az összes Mentor Társam. Ezek a találkozások, kapcsolódások nem a véletlen művei. Hatással vagyunk egymàsra. Megadva ezzel Mindenkinek a lehetőséget egy egészségesebb, magabiztosabb, könnyebb Élethez.

 

Mentoraink

 

Kérdésed van?

Szívesen válaszolunk a kérdéseidre a metódussal, partnerséggel vagy mentorációval kapcsolatban!

Vagy csak írd meg nekünk, hogy mik a gondolataid az egészségről és életmódról!

Találkozzunk az Instagramon is!

Figyelem! Magam!

A vékony nők...

Ne beszélj zöldségeket!

 

Using Format