Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

A Happy New Body Method

EGYSZERŰ, GYORS, HATÉKONY ÉS LÁTVÁNYOS FOGYÁS RENDSZERE.

 Új irányt képvisel az ideális forma,a magas energiaszint,az egészség,és a tudatos életvezetés,elérésének és megtartásának területén. 

 HÁROM KULCSFONTOSSÁGÚ ALAPPILLÉRE:

A táplálkozás 
A gondolkodás
A testmozgás

 A táplálkozási program alapja, egy prémium minőségű izolált, szűrt tejsavó fehérjepor alapú termékcsalád. A magas fehérje – és rendkívül alacsony szénhidrát tartalmú élelmiszerek nagyon sokféle ízben és típusban készülnek. Jelentős részük gluténmentes. Laktóz érzékenyek is fogyaszthatják. Az alapvető és tartós változások eléréséhez minden esetben személyre szabottan és holisztikus szemlélettel vesszük figyelembe az EMBERT és annak problémáit. 

Az ételet az életed...

Módszerünkkel feltárjuk azokat a berögzült szokásokat, amelyek elvezettek az aktuális, nem kívánt, frusztráló állapothoz.

Átkódoljuk a régi beidegződéseket, megkeressük az egyén motivációját és célját – ezáltal érjük el a testi – lelki harmóniát és boldog ÉLETET.

Valamennyi MENTOR túlsúllyal rendelkezett – ezzel a módszerrel alakult át – emiatt abszolút hitelesen, maximális termékismerettel prezentálja a terméket.

Vendégeinkkel bizalmi -, már – már baráti viszonyban vagyunk.

 A KIFOGÁSTALAN SZERVÍZHEZ HOZZÁTARTOZIK NÁLUNK:

a díjtalan konzultáció rugalmas időpontokban, a nonstop 0 – 24 órás elérhetőség (bármiféle felmerülő kérdés esetén), szabad választás a termékpalettáról, cserelehetőség, a vásárlói igények gyors, akár aznapi kiszolgálása, ingyenes házhozszállítás A mi sikerünk Vendégeink elégedettsége és hálája.


IT' S NOT A DIET, IT'S A LIFESTYLE


Using Format